Termékek Menü
+36-70-7763773

Adatvédelmi nyilatkozat

A Premiumolaj Webáruház tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel. 

 
Hírlevelünkre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogjuk küldeni. A hírlevélküldés a címlistánkról való lejelentkezéssel bármikor megszüntethető.
Ha bármilyen nehézsége adódik, lépjen bátran kapcsolatba a vevőszolgálatunkkal az info@premiumolaj.hu email címen. 

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  az Euro-Olaj Hungária Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Euro-Olaj Hungária Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.


Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az Euro-Olaj Hungária Kft. birtokolja az oldalunkon látható információkat. A www.premiumolaj.hu oldal tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.