Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek
HIVATALOS  MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén a terméket a lehető legrövidebb időn belül tudjuk újra cserélni ha az ügyben illetékes, a megítélés jogkörével felruházott testület úgy dönt!

Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék teljes gyári csomagolása, felbontatlan állapotban 
-    A  nyugta vagy számla egy példánya

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A garanciális problémával cégünknek behozott árut továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi kivizsgálásáról, a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a vizsgálatot lefolytatók fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében eltört flakon,  ráléptek, stb. ) esetén nem áll módunkban a csereigényt érvényesíteni.

Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó (eladó), gyártó/ importőr telefonszámán. Amennyiben a  bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.

Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!
A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  
Harmadik fél által okozott, vagy szakszerűtlen kezelésből, gondatlan szállításból fakadó és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Segíthetünk?

+36-70-225-2996 Hívjon bizalommal
hétköznapokon
8:00-18:00 óra
között!
Vásárlás és szállítás | Kapcsolat

Személyes átvételi pont

Csak az előre megrendelt termékek vehetők át a választott átvételi ponton.

Nyitvatartási idő:

eLogisztika átvételi pont
1067 Budapest, VI. kerület,
Podmaniczky utca 43. (térkép)

Hétfő: 12:00-18:00
Kedd: 10:00-18:00
Szerda: 10:00-18:00
Csütörtök: 10:00-18:00
Péntek: 10:00-18:00