Termékek Menü
+36-70-7763773
Ön itt jár: > >

Hírek

2015. 05. 26. 22:20:38
Építsd meg a saját füstölődet egy 208 literes hordóból Egy üres acélhordó és néhány vízvezeték szerelési alkatrész szükséges ehhez a pár óra alatt elkészíthető hegesztésmentes füstölőhöz. Már csak a húst és a füstölésre alkalmas fát kell hozzáadni, és a nyakad köré gyűrheted a szalvétát. Ha olajcsere után használt olajoshordóból csinálod, figyelj rá, hogy jól mosd ki a hordót különben nem csak füstölés lesz a vége!
2015. 01. 22. 21:10:30
A drágább jobb? Sokszor találjuk szembe magunkat azzal a helyzettel, hogy motorolaj vásárlása során jelentős árkülönbségekbe botlunk. Miért jóval drágább az egyik, és mitől olcsóbb a másik? Van különbség a két olaj között?
2014. 06. 28. 00:00:00
Szintetikus kontra ásványi - Hogyan válasszuk ki a megfelelő olajat? A legtöbb autótulajdonossal előfordult már, bizonyára Önnel is, hogy a szerelőműhelyben megkérdezik Öntől: milyen olajat szeretne a gépjárművébe, ásványit, vagy szintetikusat? Mi a különbség? - kérdezi Ön. Az esetek zömében a következő választ kapja: a különbség az ár, hiszen a szintetikus kenőanyagok általában kétszer annyiba kerülnek. Amennyiben Önnek az ár a legfontosabb, akkor ásványi kenőanyagot választ es azzal a meggyőződéssel távozik, hogy a legjobbat választotta. De valóban ez a helyzet?
2014. 04. 05. 10:43:07

Ön ismeri a motorolaj minősítéseket? – Avagy: mi is az a sok betű és szám a címkén?

A motorolajok fejlődésével egyre több minősítés- és ezzel egyre több rövidítés jelenik meg az olajok flakonjain.. De vajon mit takarnak pontosan ezek a betű-szám együttesek?

Most segítünk Önnek eligazodni a minősítések között!

2014. 01. 21. 21:18:55
Dobd össze a saját elektromos autódat egy laza óra alatt!

Szereted az Autóépítőket? Szeretsz bütykölni? Ki ne szeretné megépíteni a saját autóját? Most lehetőséged nyílik arra, hogy saját kezűleg szereld össze az elektromos vagy hibrid autódat... kevesebb, mint egy óra alatt!
Videó az összeszerelésről a cikk alján található. :)

Hihetetlen? Kattints ide a részletekért!

2013. 06. 23. 22:39:17
Minden, amit a hamis motorolajokról tudni kell

Sokat hallhattunk a nemrégiben kipattant olajhamisítási ügyekről, melyektől azóta is hangos az olajpiac. Bár a hullámok lassan-lassan elülnek, a hamisítás időszaka még nem zárult le, komoly károkat okozva ezzel az olajcégeknek, de ami még fontosabb, a magánembereknek. Ha azt képzeljük, hogy ez egyedi jelenség, tévedésben élünk. Világszerte megjelenő újságcikkek, netes hírportálok és tudósítások foglalkoznak lefoglalt olajszállítmányokkal, melyekről kiderült, hogy hamisítványok, és ezek még csak azok, amelyekre eddig fény derült.